پرسشنامه شکل گیری مفهوم ویگوتسکی

پرسشنامه شکل گیری مفهوم ویگوتسکی پرسشنامه شکل گیری مفهوم ویگوتسکی

دسته : پرسشنامه

فرمت فایل : word

حجم فایل : 15 KB

تعداد صفحات : 9

بازدیدها : 300

برچسبها : شكل گیری مفهوم ویگوتسكی آزمون شكل گيري مفهوم

مبلغ : 3000 تومان

خرید این فایل

دانلود پرسشنامه آزمون شکل گیری مفهوم لوسیمونوویچ ویگوتسکی

محصول دانلودی حاضر فایل پرسشنامه ورد با موضوع آزمون شکل گیری مفهوم ویگوتسکی بوده که در 10 صفحه ی قابل ویرایش آماده گردیده است.

این فایل دارای تفسیر، نحوه اجرا و دستورالعمل آزمون ویگوتسکی و دستورالعملهای اضافی می باشد.

آزمون شکل گیری مفهوم ویگوتسکی

لوسیمونوویچ ویگوتسکی درسال 1896 در اورشا متولد شد. تحصیلات عالی خود را در دانشگاه های مسکو و شانیاوسکی دنبال کرد و در سال 1917 همزمان از دپارتمان علوم قضایی دانشگاه مسکو وتاریخ و فلسفه دانشگاه شانیاوسکی فارغ التحصیل شد. از همان ایام دانشجویی به مطالعه گسترده وعمیقی در زمینه های ادبیات و هنر و فلسفه، علوم اجتماعی، زبان شناسی دست زد. کار جدی ویگوتسکی به عنوان روان شناس از سال 1924 شروع شد. دراین سال او کارش را در موسسه ایالتی روان شناسی تجربی مسکو وآکادمی کرویسکایا شروع کرد و پس از آن در موسسه مطالعات کودکان معلول جسمی- روانی که خود بنیادکاشته بود، مشغول کار شد. ویگوتسکی در موسسه عالی آموزش مسکو، لنین گراد و خارکوف تدریس می کرد واستاد موسسه روان شناسی مسکو بود. وی در سال 1934 بر اثر بیماری سل درگدشت.

آزمون شکل گیری مفهوم

ویگوتسکی این آزمون را به تفصیل شرح نمی دهد. بنابراین شرح آزمون از کتاب تفکر مفهومی در اسکیزوفرنیا اثر "هانفمن وکازانین" انتخاب شده است. این آزمون در واقع فرایند مفهوم سازی یا شکل گیری مفهوم را در آزمودنی می سنجد. به محض اینکه آزمودنی مطابق دستورالعمل شروع به کارمی کند، کار را با طبقه بندی بر اساس شکل یا رنگی انجام می دهد. اما مجرد اینکه توسط آزمونگر تصحیح می شود، وبه کشفی نایل می آید، کلمات از نظر او نماینده انواع معینی از مهره ها می گردد ( مثلا "ژاس" نماینده بلند و بزرگ وغیره ) و بدین ترتیب مفاهیم تازه ای خلق می شوند که در زبان وی نامی برای آنها وجود ندارد. بر هیمن روال شخص قادر می شود چهارنوع مهره را براساس کلمات بی معنی از هم جدا کند و آزمایش را به انجام برساند.

...

دستورالعملهای اضافی

برای بزرگسالان بی سواد، کودکان وهمچنین با گروههای خاص آزمودنی ها مانند بیماران روان پریش ابتدا با دستورالمعل استاندارد شده وعملکرد معمولی شروع کنید اگر با وجود این آزمودنی معنی تکلیف را درک نکرد، ضروری است که توضیح بیشتری به صورتهای مختلف به منظور علاقه مندکردن او به انجام تکلیف داده شود. مسائل ضمیمه برای رفع اشکالات وسوالهائی که اغلب بیماران روان پریش و افراد بهنجار بیسواد می پرسید و جوابهائی که باید اداه شود ذکر می گردد.

1- تبیین ماهیت غیر تصادفی آزمایش

الف- به آزمودنیهائی که سعی می کنند با برگرداندن مهره وخواندن اسامی آنها مساله را حل کنند، باید تذکردهیم که این کار را انجام ندهند. اگر رفتار آزمودنی باعث پیش بینی چنین روشی گردد، ما دستورالعمل رااینطور بسط می دهیم ومی گوییم: " اسامی زیر مهره ها نوشته شده است ولی شما نباید مهره ها را برگردانید وآن ر بخوانید".

...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید