دسته : مالی
فرمت فایل : powerpoint
حجم فایل : 476 KB
تعداد صفحات : 33
بازدیدها : 252
برچسبها : دانلود پاورپوینت بازارهای اوراق بهادار مدیریت سرمایه گذاری جونز
مبلغ : 9000 تومان
خرید این فایلکتاب مدیریت سرمایه گذاری تألیف چارلز پی. جونز ترجمه دکتر رضا تهرانی و دکتر عسکر نوربخش از جمله منابع مهم درس مدیریت سرمایه گذاری و تصمیم گیری در مسائل مالی در سطح کارشناسی ارشد و دکتری می باشد. این فایل شامل پاورپوینت فصل سوم این کتاب با عنوان بازارهای اوراق بهادار می باشد که در حجم 33 اسلاید همراه با تصاویر و توضیحات کامل و از جدیدترین ویرایش چاپ شده این کتاب تهیه شده (برای دانلود ویرایش قبلی فصل سوم کتاب مدیریت سرمایه گذاری جونز کلیک کنید) که می توان از آن به عنوان ارائه کلاسی درسهای مدیریت سرمایه گذاری، مدیریت سرمایه گذاری پیشرفته، مدیریت سرمایه گذاری و ریسک، تصمیم گیری در مسائل مالی، تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و اوراق بهادار و ... رشته های مدیریت مالی، حسابداری و اقتصاد استفاده کرد.
برای مشاهده سایر فصول کتاب مدیریت سرمایه گذاری جونز بر روی مدیریت سرمایه گذاری جونز کلیک کنید تا به لیست همه فصلهای این کتاب دسترسی داشته باشید.
فهرست مطالب
مقدمه
اهمیت بازارهای مالی
بازارهای اولیه
موسسه تأمین سرمایه
وظایف موسسه تأمین سرمایه
عرضه ی خصوصی و عمومی اوراق بهادار
بازارهای ثانویه : ساختار
بازارهای سهام
بازار حراج
سازمان بورس سهام نیویورک
سازمان بورس سهام آمریکا
بورس های منطقه ای
بازارهای مبتنی بر چانه زنی
بازار سوم و چهارم
بازارهای خارجی
مقایسه بازارهای سهام
شاخص های بازار سهام
شاخص داوجونز
شاخص Nasdaq
شاخص قیمت سهام استاندارد اندپورز
سایر شاخص های بازار سهام
بازارهای اوراق قرضه
اوراق قرضه خزانه (دولتی)
اوراق قرضه نهادهای دولتی
اوراق قرضه شهرداری ها
اوراق قرضه شرکت ها
بازارهای در حال تغییر اوراق بهادار
محرکی برای تغییرات بازار
جهانی سازی بازارهای اوراق بهادار
نقش سازمان بورس نیویورک در بازار جهانی
GLOBEX بازار آینده
**********************
بخشهایی از متن
مقدمه
در این فصل به ساختار بازارهای اوراق بهادار پرداخته شده است. همچنین در خصوص بازارهای جهانی نیز به تناسب توضیحاتی داده شده است. تاکید این فصل بیشتر بر روی سهام و تاحدودی بر روی اوراق قرضه است که علت این امر خرید و فروش بالای این اوراق بهادار توسط سرمایه گذاران می باشد.
در 20 سال گذشته ساختار و مکانیزم فعالیت بازارهای اوراق بهادار به نحو چشمگیری تغییر کرده است و ما بیشتر شاهد ظهور بازارهای جهانی هستیم. در این فصل نگاهی گذرا به این تغییرات و مواردی که در آینده منتظر آن هستیم شده است.
از سال 1985 بورس های سهام ایالات متحده و سایر بورس ها در صدد ارتباط الکترونیکی با بازارهای خارجی و حذف موانع معاملات بین المللی برآمدند. برای مثال می توان به تحول بزرگ در بورس لندن اشاره کرد. در تاریخ 27 ماه اکتبر 1986 بورس لندن مقررات مربوط به ثابت بودن کمیسیون کارگزاری اوراق بهادار را لغو کرد و به شرکت های جدید نیز اجازه فعالیت کارگزاری در بورس لندن را داد.
در سال 1988 انجمن ملی معامله گران اوراق بهادار (NASD) اقدام به ایجاد ارتباط با سایر بورس های جهانی از قبیل لندن و سنگاپور نمود. با توجه به اینکه اکثر بورس ها در صدد گسترش ساعات کاری خود هستند، مکانیزم مبادله الکترونیکی این امکان را برای سرمایه گذاران فراهم می آورد تا بتوانند هر وقت که بخواهند با همدیگر تماس حاصل کنند. همچنین سیستم الکترونیکی باعث کاهش هزینه های کارگزاری و حق کمیسیون می شود. همه این قادامات در راستای دسترسی آسان سرمایه گذاران به همدیگر و با بورس های مختلف در نقاط مختلف جهان است.
...
خرید و دانلود آنی فایل