دسته : عمران
فرمت فایل : word
حجم فایل : 1376 KB
تعداد صفحات : 18
بازدیدها : 644
برچسبها : مسیریابی کنترل از راه دور حمل و نقل
مبلغ : 8000 تومان
خرید این فایلترجمه مقاله طراحی شبکه و خصوصیات سیستم گاردریل فعال کنترل از راه دور
عنوان انگلیسی مقاله :Network Design and Characterization of a Wireless Active Guardrail System
دسته: مهندس عمران، راه و ترابری
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 18 صفحه
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده
چکیده
این مقاله به طراحی و خصوصیات یک ساختار شبکه سیستم حمل و نقل هوشمند به نام سیستم گاردریل فعال کنترل از راه دور، WAGS بسته پروتکل به نام نوسان گذرا تحت یک سیستم عامل به نام TinyOS به منظور تطابق با الزامات WAGS تهیه شده است.
این پروتکل مسیریابی برای اجرای شبکه های مش با استفاده از ماژول سخت افزاری IRIS تهیه شده اند.به منظور اعتبار WAGS مورد نیاز شبکه آزمایش های مختلف در خصوص اندازه گیری زمان تاخیر در چندراه ها و اطلاعات مسیرهای رفت و برگشت انجام شده است
برای ساختار شبکه طراحی شده، نتایجی که از شبیه سازی و اندازه گیری آزمایشگاهی به دست آمده گزارش شده است.
کلمات کلیدی: سیستم های نصب شده، سنسور بی سیم و شبکه های عملگر، دسترسی به اینترنت و پروتکل مسیریابی.
با توجه به استاندارد 6 LoWPAN دو نوع از شناسایی و مسیر یابی در دسترس است
تحت شبکه یا تحت مش که با استفاده از لایه های انطباقی برای تصمیم مسیریابی مسیر رو شبکه یا لایه بالایی با استفاده از لایه شبکه در تصمیم مسیر یابی استفاده می شود.
یکی از ویژگیهای خاص این استاندارد مربوط به استفاده از لایه های انطباق پذیر به منظور ارائه قابلیت های پرداختن به اندازه های بزرگ شبکه در WSANs به عنوان مثال ) استفاده از شبکه WAGS) می باشد.که یک پروتکل مسیر یابی به نام
HYDRO در ورژن V.1.0 قابل اجرا و در دسترس است.
این پروتکل مسیر یابی شامل عنوان طرح مسیر یابی بیش از چند مسیر است و Hydro شامل سه قسمت nesc میباشد
در این مقاله، طراحی ساختار شبکه و خصوصیات برای WAGS ارائه شد. آزمون بستر برای شبیه سازی نرم افزار و تحقیقات آزمایشگاهی توصیف شد. چند نتایج به دست آمده برای توصیف زمان تاخیر از شبکه WAGS با استفاده از نوسان گذرا پروتکل گزارش شده است.
حالتهای مورد بررسی: (الف) در حالت اول، از اندازه گیری نزدیکی انتقال داده ها بدون درنگ ، نتایج به دست آمده مطابق با الزامات حداکثر زمان انتقال است (ب) در مورد دوم، تشخیص اثر، نتایج به دست آمده در محدوده زمان ذکر شده هستند و (ج) در آخرین مورد، نظارت بر محیط زیست، نتایج به دست آمده در محدوده هدف می باشد. بنابراین، با توجه به نتایج به دست آمده، می توان گفت که رفتار پروتکل مسیریابی چند هاپ HYDRO تصویب شده، یک راه حل عملی را نشان می دهد.
در حالت WAGS، می توان گفت که مسیریابی چند هاپ اجازه می دهد تا محدوده ارتباطات چندگانه و ارتباطات گزینه های مختلف با گرههای WSAN لینک شوند. از حالتهای مورد بررسی زمان تاخیر انتقال بسته های اطلاعاتی در حالت شبیه سازی شده و اندازه گیری واقعی آزمایشگاهی به دست آمد. فعالیت های این پژوهش انتخاب پروتکل نوسان گذرا را به عنوان یک راه حل بالقوه برای شبکه WAGS تایید کرده اند.
به منظور انجام تحقیقات ، از ذکر پروتکل مسیریابی که برای توصیف شبکه WAGS استفاده شده، پذیرفته شد، تحولات جاری با استفاده از RPL (پروتکل مسیریابی برای شبکه های کم قدرت و ناقص) تحت بررسی می باشد.RPL اجرا و در دسترس در نوسان گذرا v.2.0 شده است. به منظور بهینه سازی فرآیند مسیریابی ، موتور مسیریابی RPL قابلیت تشخیص بین پردازش بسته و انتقال بسته را دارد. بنابراین، این نتایج، اطلاعاتی برای پیدا کردن راه حل با توجه به زمان تاخیر و داده های از دست رفته فراهم می کند.
خرید و دانلود آنی فایل